VI EDiCIÓ

 1 - 12 AGOST 2018 

DANSA EN FAMÍLIA 

(infants d'1 a 4 anys amb els seus pares)

DIUMENGE 12 AGOST | 17:30h 

 

Us proposo moure’ns i jugar en família. Ho farem a través de seqüències simples de moviment, cançons, jocs tradicionals i improvisacions guiades amb diferents materials no estructurats (teles, cordes, peces de fusta...).

Un espai de trobada per moure’ns junts, ballar, experimentar, cantar, parlar, escoltar, descobrir, construir, reconstruir, observar, proposar... 

DANSA CREATIVA

(5 a 9 anys)

Aquest taller es basa en el moviment natural i espontani del cos i també en l'exploració d'elements bàsics de la tècnica de la dansa contemporània que és molt assimilable per als més petits; ja que aprenen a reconèixer i gestionar el seu propi moviment sense forçar-ho, d'una manera molt orgànica.

Estimularem les ganes de ballar a través del joc, la imaginació i la creativitat.

DIMECRES 8 AGOST | 10:00h   DISSABTE 4 AGOST | 11:00h

 

CONTEMPORANI TÈCNICA

(+ 16 anys)

Partint d'uns coneixements bàsics s'aprofundirà en el treball de terra i la tècnica release. Després d'un escalfament inicial es passarà a treballar des de la verticalitat al fora d'eix. A través de principis d'alineació, direcció i mínim esforç buscarem obrir el cos i la ment a noves coordinacions i diferents seqüències de moviment.

DIMECRES 1, DIJOUS 2, DIVENDRES 3 AGOST | 11:00h

 

CONTEMPORANI JOVES

(10 a 15 anys)

Iniciarem el taller amb manipulacions i massatge en parelles per tal d'anar-nos estovant i alhora aconseguir un cos més disponible i preparat. Jugarem amb diferents pautes d'improvisació que primer ens ajudin a identificar quin és el nostre moviment natural, i d'altres que ens apropin a llocs que són nou. Treballarem individualment per trobar la connexió amb el mateix cos, en parelles on posarem l'atenció en l'escolta, i en grup per aprendre a ballar en comunitat i amb l'espai.

DIMECRES 8, DIJOUS 9 AGOST | 11:00h

 

DANSA I PINTURES

DIVENDRES 10 AGOST | 10:30h 

Espai creatiu pels més petits del festival, on es divertiran a través de la pintura i el moviment!

 

Al ritme de la música, l'objectiu és molt senzill: amb pintures i el mateix cos, els participants deixaran les petjades de la seva dansa i moviment en un gran mural que pintarem entre tots i després compartirem i exhibirem durant el Festival.

(fins a 14 anys)

 

IOGA

Durant l'hora passarem per diversos exercissis del Ioga i del Pilates. Farem un bon estirament de les nostres extremitats, tonificarem i corregirem les males postures, per així, aconseguir una bona alineació i fer fora els dolors.

 

DIMECRES 1, DIVENDRES 3, DISSABTE 4, DIMARTS 7, DIJOUS 9 AGOST | 10:00h

 

MOVIMENT TERAPÈUTIC  (+ 17 anys)

Al llarg de la nostra vida anem emmagatzemant totes les nostres vivències en el cos. En aquest taller intentarem alliberar tot allò que ens pesa, ens tensiona, ens bloqueja, ens treu energía… per tal de retrobar l’armonia entre el cos, la ment i l’emoció. 


A través de la bioenergética, la meditació, la respiració conscient, el contacte amb l’altre i  la recerca pròpia anirem caminant cap al nostre ésser més esssencial, on el moviment i la dansa neixen des d’un lloc més espontani i autèntic.

DIMECRES 8, DIJOUS 9 AGOST | 20:30h

 

MASSATGE TAILANDÈS

Començarem el taller amb estiraments de Ioga per preparar els cossos que després rebran i faran el massatge. La tècnica 'thai' consisteix en un massatge d'estiraments i profunditat. Repassarem també coneixements bàsics del cos per entendre el que estem treballant. 


Sent un taller intensiu de dos dies, el primer dia massejarem els peus i les cames i el segon dia acabarem amb l'esquena, el coll i el cap.

- Cal que durant l'intensiu participin les mateixes parelles per poder formar un mateix grup de treball els dos dies.
- Cal portar una estoreta de Ioga, roba còmoda i una tovallola.

 

DISSABTE 11 i DIUMENGE 11 AGOST | 11:00 a 13:30h

PREUS

MASSATGE TAILANDÈS  (Plaçes limitades)

- Parella: 25 €

- Individual: 18 €

ALTRES ACTIVITATS

- Classe solta: 4 €

- Abonament 5 classes: 12 €

No et quedis sense lloc, reserva la teva plaça ara!

Per a més informació: eldanseufestival@gmail.com

 2020

Copyright © 2019 D-CreaN Dansa || Danseu Festival- All Right Reserved

  • Danseu Festival Instagram
  • Danseu Festival Facebook
  • Danseu Festival Vimeo