V EDICIÓ

del 6 al  18 d' Agost

VI EDiCIÓ

VI EDiCIÓ

 1 - 12 AGOST 2018 

FABIAN WIXE 

Nascut a Suècia, Fabian es va formar com a intèrpret de circ a Londres al Circus Space (2004-2006) i va continuar els seus estudis a Le Lido a Toulouse (2006-2008) especialitzant-se en Perxa Xinesa. Després de graduar-se es va unir a la companyia de circ francesa “Collectif AOC” (2009-2015) durant diverses produccions (’Autochtone’, ’Un Dernier Pour la Route’, ’les Vadrouilles’). L’any 2010 comença a treballar amb la companyia internacional de teatre OBRA, de qui ara és un membre central i amb qui ha creat i girat “Gaudete”. La seva pròxima producció “IBIDEM” està en procés de creació. El 2011 inicia el “Project i19” junt amb la ballarina Marie Wårell, amb qui han girat internacionalment la seva peça “layers” (2013-2014). La seva segona producció “Birds (come back to bones)” va ser estrenada l’Abril del 2018.

Fabian ha treballat arreu d’Europa i del món tant com a intèrpret com professor. Actualment la seva pegagogia es centra en el treball de terra i Flying Low, així com en desenvolupar la pràctica d’OBRA Theatre Co. 

 

La classe es dedicarà a l’entrenament tècnic i físic; una mescla de Flying Low (la tècnica de David Zambrano) i altres tipus de treball de terra, entrenament i jocs per millorar la força, flexibilitat i la conciència. Proposaré material coreogràfic amb l’objectiu d’incrementar la velocitat i la precisió. Vull explorar la idea d’escolta a través del treball físic, escolta de grup i d’un mateix dins aquest grup, així com la manera que l’energia pot ser reciclada i compartida. Corre amb el cor en lloc dels peus (els altres seguiran). 
 

Copyright © 2019 D-CreaN Dansa || Danseu Festival- All Right Reserved

  • Danseu Festival Instagram
  • Danseu Festival Facebook
  • Danseu Festival Vimeo