V EDICIÓ

del 6 al  18 d' Agost

VI EDiCIÓ

VI EDiCIÓ

 1 - 12 AGOST 2018 

LUKE JESSOP 

Luke Jessop és el Director Artístic i fundador de Ion Tribe. Una companyia de dansa que s’enfoca en millorar i apropar el coneixement científic al públic a través de produccions de dansa, workshops i festivals. Sota el nom de Ion Tribe, Luke ha creat un solo anomenat - “Letter to my Nweborn Child” i actualment està treballant en un duet, a estrenar el 2019, “The Red Queen”. Luke es va formar a Anglaterra a la Universtitat de Bedfordshire, i començà a treballar amb companyies amb base anglesa; 2Faced Dance, per un programa triple “In The Dust” i més endavant amb Southpaw Dance Company per la peça “Carousel”. El 2012 Luke es va traslladar a Brusseles per treballar amb Ultima Vez / Wim Vandekeybus, creant i actuant a les peces; “Booty Looting”, “Talk to Demon”, “Spiritual Unity”, “FEAR NOT” i “In Spite of Wishing and Wanting” (Revival). Luke ensenya arreu d’Europa compartint el seu propi estil de dansa acrobàtica creativa - Riding The Curve, així com crea peces per diferents escoles institucions. 
 

Riding the curve - Seguint la corba-

 

Començant amb un escalfament focalitzat cada dia, aquesta classe es centra en utilitzar el nostre cos individualment en una relació física amb el terra. Crear estructures i corbes amb el cos per permetre una acrobàcia creativa que flueix entrant i sortint del terra. Cercarem l’ajuda de la gravetat per ‘seguir la corba’ baixant al terra i utilitzar aquesta energia per tornar a sortir, utilitzant menys esforç, menys músculs, deixant més energia i poder.

Veurem com podem expressar un principi científic a través del moviment. Com pot un cos o un col·lectiu de cossos representar una idea, basada en la física o la biologia, fins al punt en què s'ha entès i explorat la idea? Cercant la bellesa i l’equilibri de la naturalesa a través d’un estudi escrupolós i l’observació del nostre entorn, traduint-ho a una estructura de moviment. 

Riding The Curve workshop trailer 

In Spite of Wishing and Wanting (Ultima Vez) trailer 

Copyright © 2019 D-CreaN Dansa || Danseu Festival- All Right Reserved

  • Danseu Festival Instagram
  • Danseu Festival Facebook
  • Danseu Festival Vimeo