V EDICIÓ

del 6 al  18 d' Agost

VI EDiCIÓ

VI EDiCIÓ

 1 - 12 AGOST 2018 

LOS INNATO

El Col·lectiu Los INnato és fundat per Marko Fonseca [Costa Rica] i Raúl Martínez [El Salvador] l’any 2009.

Tots dos titulats al Conservatori El Barco han treballat en diferents companyies de Costa Rica. El Col·lectiu compta amb més de 15 treballs escènics i s’han presentat tant a Amèrica Llatina com a Europa.

Actualment mantenen un treball d’investigació i col·laboren amb diferents artistes, donen tallers de inPRACTICAL [moviment-partnering] en diferents centres educatius de Costa Rica o d’altres.

El seu treball ha arribat a països com: Brasil, Argentina, Perú, Colòmbia, Chile, Panamà, Mèxic, Estats Units, Espanya, Portugal, Itàlia, França, Suïssa, Bèlgica, República Checa, Rússia, Romania, Holanda, Àustria, Alemanya.

La classe es centrarà en el treball de parella i aspectes de relació com: la confiança, el pes, l’instint, la consciència, líders o seguidors.

La continuïtat en la comunicació física depèn de la consciència d’un equilibri compartit.

Treballarem amb situacions predefinides, que es basaran amb la confiança del grup. Aleshores podem assumir més risc, jugar amb potència i velocitat. Els participants estan convidats a aportar les seves pròpies idees, explorar-se i redescobrir les seves qualitats.

Examinarem alguns elements utilitzats en la forma de creació de Los INnato i es convidarà als participants a desenvolupar el seu propi material dins d’aquest context definit.

Aquest taller prova d’incentivar l’instint i el moviment innat de cada un dels participants, desenvolupant confiança dins del grup i construint conclusions segures a les accions difícils.

Copyright © 2019 D-CreaN Dansa || Danseu Festival- All Right Reserved

  • Danseu Festival Instagram
  • Danseu Festival Facebook
  • Danseu Festival Vimeo