V EDICIÓ

del 6 al  18 d' Agost

VI EDiCIÓ

VI EDiCIÓ

 1 - 12 AGOST 2018 

soy es” van guanyar el primer premi al concurs Jóvenes Artistas a Espanya. Marie té gran interès per la fotografia i l’art contemporani. La seva peça “Waiting Room- A Life in transit” es va exposar a “Brussels Gallery weekend” i durant el tour amb Pepping Tom. En aquest moment està dirigint “Taverne” una performance de dansa-teatre amb “Hotel Col.lectiu Escènic” que s’estrenarà al Juny a la Sala Hiroshima de Barcelona. Marie formarà part de la propera producció de Peeping Tom, “Kind” que s’estrenarà l’abril del 2019.

Laboratori per moviment i treball teatral.


Explorar exercicis físics que et portaran a diferents “estats mentals”. Utilitzar “estats” per desenvolupar material i habilitats interpretatives.

Explorar diferents tipus de restriccions per veure el seu efecte en el material coreogràfic... Investigant el llenguatge entre la dansa i el teatre. 

MARIE GYSELBRECHT

Marie Gyselbrecht (1983, Ghent, BE) es va unir a Peeping Tom el 2008. Moeder és la seva quarta producció amb la companyia, seguint a Vader, 32 rue Vandenbranden i A Louer. Marie formava part d’una col.laboració entre Peeping Tom i el conjunt Residenztheater (Munich, AL).  Va actuar a “Chef de corps” dirigit per Raphaelle Latini, estrenat el març del 2017, França. Ha format part d’un curtmetratge dirigit per Anouk Fortunier , “Drole d’oiseau” que ha guanyat premis a diversos festivals intenacionals de cinema. Marie començà a actuar d’adolescent, amb Alain Platel i Arne Sierens, “Allemaal Indiaan” i el 1997 una de les seves peces va ser nominada al Millor Solo de Dansa Belga, un premi organitzat per Victoria i Alain Platel. Es va graduar de Salzburg Experimental Academy of Dance el 2005. El 2004 havia co-fundat Collectiv.At, un collectiu amb base belga que ha girat les seves produccions a escala internacional i amb la seva primera producció, “Quien

 A Louer - Peeping Tom

 Moeder - Peeping Tom

Copyright © 2019 D-CreaN Dansa || Danseu Festival- All Right Reserved

  • Danseu Festival Instagram
  • Danseu Festival Facebook
  • Danseu Festival Vimeo