V EDICIÓ

del 6 al  18 d' Agost

VI EDiCIÓ

VI EDiCIÓ

 1 - 12 AGOST 2018 

MARINA MASCARELL

 

Des del 2011 Marina és una coreògrafa freelance. Ha creat treballs per Lyon Opera Ballet, França; GoteborgsOperans Danskompanie, Suècia; Nederlands Dans Theater I (UpComing Choreographers), La Haia, Països Baixos; Scapino Ballet (Tools), Rotterdam, Països Baixos; Dance Forum Taipei, Taipei, Taiwan; Ballet Junior of Geneve, Ginebra, Suissa i Skanes Dansteater, Malmo, Suècia. És coreògrafa resident a Korzo Theater, La Haia, Països Baixos. Els seus treballs independents amb Korzo Theater Productions giren a nivell internacional per Asia, Eurpoa i Sud Amèrica.

 Al 2006 guanya el tercer premi i el premi de l’espectador al XX Certamen Coreogràfic de Madrid. Es premiada amb una beca per DanceWeb Europe, ImpulsTanz, Viena, Àustria. Al 2010 rep el premi per una de les millors actuacions a Taiwan amb la peça Like an olive tree i al 2015 rep el BNG Excellent Dans Award 2015 als Països Baixos. Al 2016 va ser nominada als Premis de la Critica Barcelona per la millor  actuació Internacional, millor coreògrafa i millor escenografia.

A través d’una improvisació que lentament anirà adquirint complexitat, connectarem amb el cos orgànic evitant les formalitats i desviant els nostres impulsos de camins ja coneguts. Utilitzarem l’energia necessària per trobar l’harmonia corporal.

A través dels jocs, la pràctica ens ajudarà a augmentar la consciència corporal alhora que allibera la ment per alliberar-la de les restriccions existents. Utilitzant l’energia necessària, sense afegits, viatjarem pel mapa del nostre cos descobrint racons inexplorats.

Als exercicis en parella, el cos del company/a ens servirà com a pont per a descobrir noves possibilitats, que serien molt difícils de descobrir de forma individual. Utilitzarem diferents jocs per evitar el judici i anar entrant en una energia grupal.

Three Times Rebel by Marina Mascarell

Mongrel, creation by Marina Mascarell

for GöterbogsOperan

The Unreality of Time by Marina Mascarell

Copyright © 2019 D-CreaN Dansa || Danseu Festival- All Right Reserved

  • Danseu Festival Instagram
  • Danseu Festival Facebook
  • Danseu Festival Vimeo